Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0 (224) 246 48 97 0 (224) 246 48 98
Belgegeçer : FAX 0 (224) 247 66 69
WEB https://bursahurriyeteml.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi Adalet Mah. Lise Cad. No 3 16180 Osmangazi BURSA
VİZYON : Öğrenci ve sanayi tarafından en çok tercih edilen nitelikte eleman yetiştiren bir eğitim kurumu olmak
MİSYON : Sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda açılan alanlarda temel ve uygulamalı eğitimler vererek kendini sürekli geliştiren , çevreye duyarlı , nitelikli meslek elemanı yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Dünya liseler şampiyonluğu,Proje tabanlı beceri yarışmalarında Türkiye şampiyonluğu,Hentbolda Türkiye şampiyonluğu Dünya derecesi Birçok alanda Bursa ili birincilikleri bulunmaktadır.

Öğrenci :1948
Öğretim Şekli :Gündüz örgün eğitim-Gece Açık lise ve Telafi programları
Saatler : 8:20/22:00
Yabancı Dil : İngilizce ve Almanca
Pansiyon : Pansiyonu Yok
Lojman : Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım için bursarayı tercih edenler için bursaray-acemler durağında inilecek B16-a veya B16-b kısa mesafe otobüslerine binilerek Adalet durağında inilecek. Mesken-Arabayatağı-Eski garaj istikametinden gelenler 31-A Emek-Heykel istikametinden gelenler 8-L Heykel-Muradiye istikameti içinde B40-a otobüsleriyle Adalet durağında inilerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : ADRES:Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi -Adalet Mah. Lise Cad. No: 3 (16180) Osmangazi - BURSA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şehir merkezine ile arasında 10 km uzaklık bulunmaktadır.Osmangazi ilçesi ile Nilüfer ilçesi arasında bir yerleşime sahiptir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Özellikle hentbol ,güreş en çok madalya aldığımız branşlardır
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz Ulusal ve Yerel projelere katılım gösterek büyük başarılara imza atmıştır
Proje Çalışmaları : Okulumuz Bölgemizde en çok proje üreten okul olma özelliğini korumaktadır.ARGE inovasyon ve AB projeleri önemli projelerimizdendir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ projeleri her yıl düzenli olarak Öğretmen ve Öğrenci hareketliliği sağlanmaktadır.